För att ändra ditt lösenord, vänligen logga in på ditt “Mitt zooplus” kundkonto och gå till Mitt konto – Personliga uppgifter, där kan du ändra ditt lösenord.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på "Glömt lösenord?" på inloggningssidan och ange sedan din registrerade e-postadress och se till att det inte finns några extra mellanslag före eller efter e-postadressen. Klicka sedan på knappen "Återställ lösenord". Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande för återställning av lösenord. Om du inte får e-postmeddelandet inom 15 minuter, kontrollera din skräppost.