Här på zooplus belönar vi dig för din lojalitet med zooPoäng. Registrerade kunder tjänar automatiskt 1 poäng för varje 10 kronor i ordervärde. Att samla zooPoäng lönar sig och det är snabbt och enkelt att lösa in dina zooPoäng.

Välj bara en vara i vår Bonusshop, lägg den i din varukorg och lös in dina poäng för att få den på köpet!

Vänligen notera:

•  Intjänade poäng kommer att krediteras ditt konto när din beställning har betalats i sin helhet och bekräftats i vårt system
  • Skulle värdet på din beställning minska (t.ex. returnerad produkt, etc.) kommer du endast att krediteras med poäng för det faktiska beloppet som betalats
  • zooPoängen går ut 12 månader från det datum de krediterades ditt konto. Du kan kontrollera utgångsdatumet i ditt "mitt zooplus".
  • Du kan också tjäna extra poäng på vissa specialerbjudanden och kampanjer. Dessa annonseras på vår hemsida och i våra nyhetsbrev och hjälper dig att få den speciella belöningen ännu snabbare. Särskilda kampanjpoäng kan ha ett kortare utgångsdatum.

Gå till Villkor för Bonusprogram för ytterligare information.