Vid hemleverans från DPD/Postnord kan du välja önskat leveransdatum samt tidsintervall eller välja leverans även om du inte är hemma. Vi ber dig att uppmärksamma att zooplus ersättningsansvar upphör då paketet levererats till din dörr eller annan angiven plats. Om leveransen inte lyckas vid första försöket lämnas ditt paket till Postnords serviceställe i närheten av var du bor, där det kan hämtas ut.

Om ditt paket levereras av Schenker och leveransen misslyckats på grund av att ingen var hemma vid leveranstillfället kan ditt paket   hämtas på en distributionsterminal. Observera att detta endast gäller paket över 20 kg.