Vi strävar efter att behandla och skicka alla beställningar så snabbt som möjligt. Beställningar som görs med andra betalningsmetoder än banköverföring vidarebefordras till vårt lager för behandling nästan omedelbart, när betalningen har verifierats. Även under helgen!
 Du kan begära en annullering av beställningen, men avbokning är inte garanterad. Det beror på vilket stadium av beställningsprocessen din beställning har nått. Vänligen kontakta vår kundtjänst för att begära en annullering av beställningen.

 Avbokning är möjlig om du har använt förskottsbetalningsmetoden och ännu inte genomfört betalningen. Vänligen kontakta vår kundtjänst för att begära en annullering av beställningen.

 Om det inte längre är möjligt att annullera din beställning har du också möjlighet att avböja acceptans av paketet/paketen. Leverantörsfirman kommer sedan att returnera paketet/paketen till oss.

 Om din beställning redan har levererats kan du returnera den oönskade varan inom 14 dagar efter mottagandet. Se vår returpolicy för mer information.