Det finns många anledningar till att en kreditkorts-/betalkortsbetalning kan misslyckas, här är några vanliga:

Du har angett felaktigt kreditkortsnummer, utgångsdatum eller CVV-kod
Ditt kort avvisades på grund av otillräckliga medel
Ditt kort nådde det högsta tillåtna antalet debiteringar under en period

Om din kreditkorts-/betalkortsbetalning misslyckas skapas din beställning och sparas i 7 dagar, därefter annulleras den automatiskt om betalningen inte har mottagits.

Kontrollera dina kortuppgifter och försök sedan att betala igen med samma kort eller lägg till ett nytt kort.

Alternativet att försöka betala igen visas inom några minuter i "mitt zooplus"-konto under "Mina beställningar". För att se alternativet, klicka först på Orderdetaljer. Vi kommer även att skicka en betalningspåminnelse via e-post till dig med en länk för att försöka göra om betalningen.