För att välja din betalningsmetod, gå till Personliga uppgifter under Mitt konto och välj sedan Ändra i avsnittet Betalning. Välj önskad betalningsmetod och klicka på Uppdatera.

Du kan också välja din betalningsmetod i kassan, innan du gör din beställning.

Vänligen notera:
 Att uppdatera en betalningsmetod på ditt konto kommer inte att ändra betalningsmetoden på beställningen du just har lagt. Om du behöver ändra din betalningsmetod när du har skickat din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst för hjälp.