Att handla hos zooplus är snabbt, enkelt och säkert. Du kommer att bli tillfrågad om du vill registrera dig under utcheckningsprocessen. Registrering är gratis och utan förpliktelser.

När du har lagt till varor i din varukorg klickar du på varukorgsikonen högst upp på sidan och klickar sedan på "Fortsätt till kassan". På sidan "Välkommen till zooplus", välj "Ny kund", fyll i registreringsformuläret och gör din beställning.